Elämyskeskus lemmikeille ja lemmikkien omistajille

 

Elämyskeskus lemmikeille ja lemmikkien omistajille

 

ShowHau Center on Vantaan Tammistossa sijaitseva koirien hyvinvointiin sekä koirien että koiraihmisten harrastuksiin keskittyvä monitoimikeskus, joka tarjoaa koiranomistajalle kattavan kokonaisuuden koiriin liittyvän harrastamisen, sosiaalisen kanssakäymisen, koirien hyvinvoinnin, terveellisen ruokinnan ja koirahotellipalveluiden saralla.

ShowHau Centerin käynnistämiseen ja kehittämiseen on ollut vaikuttamassa koiraliiketoiminnan asiantuntijoita, harrastajia, kasvattajia ja tavallisia kuluttajia. ShowHau Center on palvelukokonaisuus, jossa on mukana myös ripaus viihdettä. Asiakkailla on pilke silmäkulmassa; mukana ollaan rakkaudesta lajiin ja rakkaan lemmikin kanssa pidetään aidosti hauskaa. Saman katon alta löytyy monta liiketoiminnan tukipilaria.

450 neliön kumirouhepäällysteinen tekonurmi takaa harrastamiselle laadukkaan alustan. ShowHau Center on ympärivuotinen harrastamisen keidas.

KURSSI- JA KOULUTUSTOIMINTA

 

KURSSI- JA KOULUTUSTOIMINTA

 

Valikoimissamme on koiraharrastusten laaja kirjo peruskursseista ammattimaisiin kursseihin. Kurssit mahdollistavat tutustumisen eri koiraharrastuksiin ilman pitempiaikaista sitoutumista. Kurssi- ja koulutustoiminta toteutetaan pääsääntöisesti Centerin tekonurmikentällä. Kuudensadan neliön kumirouhepäällysteinen tekonurmi takaa harrastamiselle laadukkaan alustan. 450 neliön kumirouhepäällysteinen tekonurmi takaa harrastamiselle laadukkaan alustan. ShowHau Center on ympärivuotinen harrastamisen keidas.

Kuono Cafe

 

Kuono Cafe

 

Centerin oma ravintola Kuono Cafe on koiraihmisille suunnatta kahvilaravintola, jossa on tilaa noin 50 asiakkaalle koirineen. ShowHau Centerissä pystytään tarjoamaan tapahtumat 300 henkilölle ja eritasoiset ruokailut pöytiin tarjoiltuun gourmet-ruokailuun saakka. Kuono Cafe sopii erinomaisesti yritysten ja järjestöjen tapahtumiin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Terveys- ja hyvinvointipalvelut

 

Terveys- ja hyvinvointipalvelut

 

Terveys- ja hyvinvointipalvelut tuottavat koirien käytös-, ravinto- ja fysioterapiapalveluita. Lisäksi tarjotaan koirien hemmottelupalveluita, kuten trimmausta ja pesupalvelua. ShowHau Centerissä asiakkaiden etuna on, että koirien terveys- ja hyvinvointipalveluita pystytään tuottamaan välittömästi koirien muiden palvelujen yhteydessä.

Koirien päivähoito-, parkki- ja hotellipalvelut

 

Koirien päivähoito-, parkki- ja hotellipalvelut

 

Omistajien ollessa töissä tai matkoilla hoitopalvelut mahdollistavat koirien viihtymisen ShowHau Centerissä peruspalveluiden, kuten lenkittämisen ja päivittäisen aktiivisen toiminnan parissa. Lisäksi koirille on mahdollista tilata erikseen hemmottelupalveluja hoidon ajalle. Erityisesti eroahdisteiset koirat ovat saaneet apua ShowHau Centerin hoitopalveluista. Vantaan Centerin sijainti lähellä lentokenttää on synnyttänyt uusia palveluja, joiden ytimenä on koirien hoito osana lentomatkustamista.

Myymälä

Myymälä

ShowHau Centerin omasta myymälästä makupalat, ruoat ja pakasteet moneen makuun. Myymälämme sijaitsee centerin sisäänkäynnin yhteydessä, joten meillä on vaivaton asioida treenin tai tapahtumien lomassa.

Tervetuloa!

Koiramedia-markkinointipalvelut

 

Koiramedia-markkinointipalvelut

 

ShowHau Centerissä mainonta on tärkeä osa liiketoimintaa. ShowHau Centerillä ja sen emoyhtiössä on kattava osaaminen media- ja markkinointituottamisen liiketoiminnasta. Inhouse-median valikoimista löytyvät omat näytöt, aitamainonta, seinäkankaat, valo- ja led-taulu, henkilöstön vaatteet, roll-upit, lattiatarrat, pöytätabletit sekä Kuono Cafen haltuunotto.