Kouluttajat

ALEX KLEMETTI

ALEX KLEMETTI

ASIANTUNTIJA

Olen Pohjoisen poika Alex ja koirat ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Rakkaus ja intohimo koiriin on tullut minulle perintönä vanhemmiltani. Omat rotuni tällähetkellä ovat pomeranian ja chihuahua. Osallistun usein erilaisiin koira-aiheisiin tapahtumiin ja erityisesti näyttelyt ovat suuri kiinnostuksen kohteeni. Meidät voikin nähdä usein koiriemme kanssa näyttelyissä tai näyttelytreeneissä.

Maarit Kalke

Maarit Kalke

ASIANTUNTIJA

Olen Maarit Kalke showhau centerin tapahtumavastaava ja ja ravintola päällikkö.

Koira ja ravintola maailmassa yli 30 vuotta.

Olen aktiivinen koiraharrastaja Sipoosta. Ensimmäisen mathc-show järjestin -82. Aktiivinen kasvattaja -90 pk collie joille olen saanut Vuolasvirta palkinnon. Pommit tuli 2000 luvun alussa ja shetit 2006

Koirieni kanssa olen harrastanut vuosien kuluessa agilitya, PK lajit ja raunio ja koiranäyttelyitä. Koiranäyttelyt on minun ja Linnahaltijan pommien juttu eli kehän laidalta löytää.

Elina Suoranta

Elina Suoranta

ASIANTUNTIJA

Hei, olen Elina Suoranta, eläintenkouluttajaopiskelija Vantaalta! Olen työskennellyt 2,5 vuotta Opaskoirakoululla alle soveltuvuustesti-ikäisten opaspentujen ja heidän hoitoperheidensä kanssa. Pennut sekä nuoret koirat ja niiden kouluttaminen sekä heidän omistajien ohjaaminen ovat lähellä sydäntäni. Olen lisäksi kouluttanut agilitya usean vuoden ajan sekä myös TOKO:a. Minulla on kolme kääpiövillakoiraa ja harrastan myös niiden kanssa sekä Agilitya että TOKO:a. Olemme kokeilleet myös Rally-tokoa. Kasvatan kääpiövillakoiria pienimuotoisesti. Koulutan positiivista vahvistamista käyttäen ja koiralähtöisesti. Haluan, että koulutukseni ovat sekä koirille, että omistajille kivoja yhteisiä hetkiä. Parasta kouluttamisessa on nähdä onnistumisen ilo molempien silmissä!

Tervetuloa kursseilleni!

Hanna el-Khouri

Hanna el-Khouri

ASIANTUNTIJA

Olen aktiivinen koiraharrastaja ja uusi kasvo centerin kouluttajien joukossa. Koiraharrastuksiin tutustuin perheeni villakoirien ja agilityn myötä ja se vauhti vei mennessään. Vuonna 2010 oli aika ensimmäiselle omalle belgianpaimenkoiralle Sysille, ja siitä alkoi syventyminen koiraharrastusten monipuoliseen maailmaan. Nyt Sysi, FI AVA BH AD JK2 RTK1 (TOKO VOI, VEPE SOVE) Talvihallan Cuyama, on ansaitusti lauman kuningatar, seuranaan juniori-Pika, (Talvihallan Friandise), sekä aviomieheni pelastuskoirapuolta treenaava Vire (PEHA-B PERA-B BH Ivoire du Domaine de la Salvoniere). Perheeseemme kuuluu myös reilun vuoden ikäinen poikamme, joka on kulkenut treeneissä mukana vauvasta saakka. Saa nähdä millainen koiraharrastaja hänestä saadaan! Koiriemme kanssa treenaamme agilitya, jälkeä, hakua, tokoa, rally-tokoa ja vesipelastusta.

Olen suorittanut Kennelliiton agilityn koulutusohjaajakurssin vuonna 2007 ja kouluttaminen on ollut tärkeä osa harrastamista siitä asti. Kouluttajana minulle on tärkeää koiralähtöisyys, koiran oman oivaltamisen tukeminen ja ennen kaikkea positiivinen, kannustava ilmapiiri.

Salina Parkkonen

Salina Parkkonen

ASIANTUNTIJA

Olen Salina Parkkonen, ja olen toiminut melkoisen aktiivisena koiraharrastajana reilut 30-vuotta. Asun perheeni kanssa Kellokoskella. Perheeseeni kuulu kaksi lasta, mieheni ja koira. Minulla on tällä hetkellä vain yksi koira kotona ja rotuni on amstaffi, kyseistä rotua olen harrastanut kohta 20-vuotta. Minulla on myös kokemusta kääpiösnautsereista ja staffeista, lapsuuden kodistani löytyi irlanninsetteri, saksanpaimenkoira ja toyvillakoira. Koirieni kanssa olen harrastanut vuosien saatossa perustottelevaisuutta, agilitya ja koiranäyttelyitä, myös jälkeä ja hakua on tullut kokeiltua. Koiranäyttelyt ja agility on ollut enemmän se minun juttuni, kuin muut lajit.

Koiraharrastukseni on levinnyt harrastajatasolta myös yhdistystasolle. Olen toiminut amstaffien rotujärjestön ja rotuyhdistyksen aktiivisena jäsenenä sekä molemmissa hallituksissa, että jalostustoimikunnissa.

Innokkaana koiraharrastajana olen lisännyt ja päivittänyt koiratietämystäni käyden muutamia kursseja menneinä vuosina, SPKL:n koirankouluttajakurssi, kasvattajan perus- ja jatkokurssit, jalostusneuvojien perus- ja jatkokurssit useampaan kertaa. Tänä vuonna olisi tarkoitus käydä kehäsihteerikurssi.

Olen 2000 -luvun puolivälissä kasvattanut pari amstaffi pentuetta, kennelnimeni on Lucky Rain´s. Kasvatustyöni on tällä hetkellä tauolla.

Koirakäsittelytaitoni tapahtuvat täysin koiran ehdoilla positiivisuuden kautta, lyhyillä pätkillä vahvistaen koirakon yhteisen sävelen löytämiseksi.

Ganga Boehm

Ganga Boehm

ASIANTUNTIJA

Kasvatan Amerikanakita- ja Pomeranian -koiria kennelissäni Gapabo`s. Aikaisemmin kasvatin myös Venäjäntoy-koiria.

Olen Pietarista kotoisin ja minulla on ollut koiria pienestä pitäen. Myös vinttikoiria, mutta ei enää Suomessa ollessani. Vinttikoirien kanssa harrastin myös metsästystä. Venäjällä toimin palveluskoirakouluttajana, mutta Suomessa ollessani olen toiminut kasvatustoiminan ohella mm. näyttelykouluttajana. Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä ja menestystä onkin riittänyt ympäri maailman.

Arvostan hyväluonteisia ja terveitä koiria, niin isoja kuin pieniäkin. Monet kouluttajat keskittyvät koulutustilanteessa koiriin, mutta eivät niinkään omistajiin, jotka kuitenkin ovat koirien kumppaneita koulutustilanteessa. Usein myös ajatellaan että pienet koirat eivät tarvitse niin paljon koulutusta, mutta tarvitsevat siinä missä isotkin.
Olen suorittanut Kennelliiton agilityn koulutusohjaajakurssin vuonna 2007 ja kouluttaminen on ollut tärkeä osa harrastamista siitä asti. Kouluttajana minulle on tärkeää koiralähtöisyys, koiran oman oivaltamisen tukeminen ja ennen kaikkea positiivinen, kannustava ilmapiiri.