Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

Luennoitsijana eläinlääkäri Lotta Axelson, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri

“Olen ortopedi ja lisäksi olen suorittanut pohjoismaisen perinnöllisten silmäsairauksien panelisti tutkinnon. Ortopedian osalta olen jatkokouluttautunut mm. Sveitsissä Davosin AO kursseilla, Belgiassa niveltähystyskursseilla ja Italiassa olen syventänyt osaamistani polven etummaisen ristisiteen ongelmista. Ala kehittyy jatkuvasti ja sen myötä jatkokouluttautuminen onkin jatkuvaa ja osa ammatillista arkea.

Silmien osalta olen jatkokouluttautunut mm- European Scool for Advanced Veterinary Studies -kursseilla Englannissa ja Ranskassa, sekä osallistunut vuosittain kotimaisiin, pohjoismaisiin ja kansainvälisiin jatkokoulutustilaisuuksiin. Olen Suomen eläinoftalmologit ry:n jäsen ja tämänhetkinen puheenjohtaja.

Urheilu- ja hyötykoirien terveys ja suorituskyky ovat aina olleet erityisen mielenkiinnon kohteenani. Toimin poliisikoiralaitoksen ja kriisinhallintakeskuksen pelastuskoirien vastuueläinlääkärinä ja lisäksi olen erittäin tiiviissä yhteistyössä Tullin koirakoulun ja Opaskoirakoulun kanssa.”

Mikäli sinulla on toiveena kuulla tietyn rodun perinnöllisistä polvi- ja/tai silmäsairauksista, ilmoitathan siitä meille ilmoittautumisen yhteydessä tai viestillä info@showhaucenter.fi

Luennon hinta 40 €/osallistuja. Hinta sisältää kahvin.
Ilmoittautuminen on sitova!

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuma Facebookissa