Tapahtuman tiedot


Kuinka kasvattaa koirasta kunnollinen koirakansalainen?

Koirien käytösongelmapäivänä lauantaina 10.3 käsitellään koiran omistajan kohtaamia haasteita koiran koulutuksessa. Miten välttää ongelmien synty, miten ennaltaehkäistä niitä tai mitä tehdä, jos koiralla on ilmennyt käytösongelmia?
Kolmivaiheinen luentopäivä huipentuu yleisimpien käytösongelmien käsittelyyn. Luentojen jälkeen sinulla on mahdollisuus keskustella kouluttajan kanssa mieltäsi askarruttavista asioista.

Pennun hankinta, kello 10.00-12.00:

Koiran hankinta on suuri päätös. Minkälaisia asioita tulee huomioida pennun hankinnassa, jotta yhteiselämä tulisi olemaan mahdollisimman mutkatonta? Miten valita sopiva rotu? Mistä löytää luotettava kasvattajan?
Luento on kattava paketti kaikille, jotka ovat hankkimassa koiraa ja se tarjoaa paljon tukea ammattilaisen näkökulmasta.

Pennun kasvatus – miten välttää ongelmien synty, kello 12.00-14.00:

Kun pentu saapuu, koulutus alkaa. Mitkä ovat yleiset virheet pentuajan koulutuksessa ja miten niitä voidaan välttää? Mitä kaikkea pennulle on hyvä opettaa? Miten käytösongelmia pystyy ennaltaehkäisemään?
Luennolta käytännön vinkkejä siihen, miten välttää tavallisimmat virheet koulutuksessa.

Koirien yleisimmät käytösongelmat, kello 14.00-16.00:

Eläminen koiran kanssa tulisi olla helppoa ja vaivatonta. Toisinaan yhteiselo ei suju halutunlaisesti ja koiralla ilmenee jonkinasteisia käytösongelmia, jotka eivät sovi joko yhteiskunnan tai omistajan asettamiin odotuksiin. Yleisimmät haasteet koirien kanssa liittyy remmikäytökseen. Myös yksinolo ongelmat, aggressiivisuus, pelkotilat, sisäsiisteysongelmat ja yleinen tottelemattomuus asettavat monille omistajille haasteita. Muista, että koiran kanssa elämisen tulisi olla mukavaa, ei päivittäistä hampaiden kiristelyä. Tule hakemaan apua koiran käytösongelmiin!

Luennon hinta:
20 eur/aihe, osallistuminen kahdelle luennolle 35 eur ja kaikille kolmelle luennolle 50 eur.

Ilmoittaudu mukaan:
https://www.varaaheti.fi/showhaucenteroy/fi/showhau_center_oy/luennot

Luennoitsijana toimii (myös kuvassa):
Emmi Kollani

Lisätiedot: info@showhaucenter.fi tai puh. 029 370 0070