Pennuille

Seuraavat koulutuksemme sopivat erityisesti pennuille. Ilmoittaudu mukaan! Kurssien tarkemmat kuvaukset löydät varausjärjestelmästämme!

PENTUTREFFIT

Tervetuloa pentutreffeille ShowHau Centerin lämpimiin tiloihin!

Isoille ja pienille koirille tarvittaessa omat rajatut alueet.

Hinta 5 € sis. kahvin/teen.

Käytättehän koiranne tarpeillaan ennen sisätiloihin tulemista. Jos vahinko sattuu, pyydämme teitä siivoamaan koiranne jäljet asianmukaisin välinein jotka löytyvät centeriltä.

Rokotusten on oltava kunnossa!

Koirat leikkivät omistajan vastuulla ja valvonnan alla.

PENTUJEN ALKEISKURSSI

Pentujen alkeiskurssilla opettelemme pennuille tärkeitä arkitottelevaisuustaitoja kuten kontaktia, luoksetuloa, koirien ohittamista, rauhoittumista, paikalla odottamista, istumista, maahanmenoa ja luopumista.

Kurssilla opetus perustuu positiiviseen vahvistamiseen. Alkeiskurssi on suunnattu alle vuoden ikäisille pennuille. Tämä kurssi on hyvä ensikurssi kaikille pennuille ja varsinkin ensimmäisen pennun omistajille!

ARKEEN JA HUVIKSI

Arkitottelevaisuus • Vapaaharjoittelut • Apua arkeen

ARKITAIDOT -KURSSI

Kurssille ovat tervetulleita kaikki yli 9kk ikäiset koirat. Kurssilla harjoitellaan arjessa tarvittavia perustaitoja kuten kontakti, paikallaolo, käsittely, ohitukset, luopuminen, luoksetulo.

ARKITOTTELEVAISUUS

Kaikenkokoisten ja ikäisten koirien tulisi osata käyttäytymisen perussäännöt. Perusasioihin kuuluu kauniisti odottaminen ja tervehtiminen. Hihnassa kävely nätisti ja hyppimättä oleminen tervehdittäessä. Katsekontakti on hyvä osata, sillä se luo hyvää ja turvallista oloa paikassa kuin paikassa. Katsekontakti kertoo myös hyvästä suhteesta ja halukkuudesta oppia. Jokainen koiranomistaja on velvollinen opettelemaan ja ymmärtämään koiraansa, sen kieltä ja sen käyttäytymisen syitä. Arkitottelevaisuuskurssilla opit palkitsemaan koiraasi oikea-aikaisesti ja opettamaan käytännön asioista oikealla tavalla. Kuinka koira oppii ja kuinka opetat koirasi oikein. Lisäksi opit lukemaan koirasi elekieltä paremmin ja sitä kautta opetusprosessi tulee olemaan helpompaa koirallesi ja sinulle.

Koirapuistoilua

Tervetuloa ”koirapuistoilemaan” ShowHau Centerin lämpimiin tiloihin.

Isoille ja pienille koirille omat rajatut alueet.

Hinta 5€ sis. kahvin/teen.

Käytättehän koiranne tarpeillaan ennen sisätiloihin tulemista. Jos vahinko sattuu, pyydämme teitä siivoamaan koiranne jäljet asianmukaisin välinein jotka löytyvät Centeriltä.

Rokotukset oltava kunnossa!

Koirat leikkivät omistajan vastuulla ja valvonnan alla.

 

KÄSITTELY KIVAKSI -KURSSI

Haluatko opettaa koirallesi kynsienleikkuun sekä käsittelyn mukavaksi ja positiivikseksi jutuksi? Onko teillä ollut jo mahdollisesti haasteita näissä toimenpiteissä?

Tällä kurssilla harjoittelemme positiivisen vahvistamisen avulla mm.kynsienleikkuusta, silmätippojen laittamisesta, korvien puhdistamisesta ja harjaamisesta, niin koirille kuin omistajillekin mukavia yhteisiä hetkiä. Lisäksi vahvistamme koirien kehonhallintaa kivoilla harjoituksilla, jotka tukevat positiivista koskettamista.

Otathan oman alustan, esim. jumppamaton mukaan kurssille. 3 kerran kurssi
Ilmoittaudu nyt

VAPAAHARJOITTELU

ShowHau Center tarjoaa valoisat kentät käyttöönne vapaaharjoittelua varten.

Soveltuu hyvin esim. kontakti-, rauhoittumis-, tottelevaisuus-tai näyttelytreeniä kaipaaville. 5€ kenttämaksulla treenaat vaikka koko kaksituntisen tai useamman koiran.

Treenattavien liikkeiden tulee olla sellaisia, ettei niiden suorittaminen häiritse muita kentällä olevia. Tarvittaessa voimme jakaa kentän pienempiin osiin. Pöydät käytössä.

Tervetuloa treenaamaan omalla tyylillä ja omaan tahtiin!

Luennot

 

AGILITYYN VALMISTAUMINEN

Luento koiran motivoinnista ja palkkauksesta sekä agilitystä lajina.

– Mitä agility on?

– Kenelle agility sopii?

– Mitä agilityn harrastamiseen vaaditaan?

– Miten aloittaa harrastaminen?

– Esteet.

– Kilpaileminen.

AGILITYYN VALMISTAUTUMINEN yli 12 kk ikäiset

Luento koiran motivoinnista ja palkkauksesta sekä agilitystä lajina.

– Mitä agility on?

– Kenelle agility sopii?

– Mitä agilityn harrastamiseen vaaditaan?

– Miten aloittaa harrastaminen?

– Esteet.

– Kilpaileminen.

ALO / AVO -TOKOKISAAJIEN VIIKKOVALMENNUS
ALO-/AVO-kisaajien-kurssiin kuuluva luento.
JUNIOR HANDLER ALKEET
Luennolla käydään läpi koiran esittämisen ja junior handler -kilpailujen perusteita. Ei edellytä aiempaa kokemusta. Luento on avoin myös kurssin ulkopuolisille, aiheesta kiinnostuneille nuorille. Ei ikärajaa. Hinta 20 eur. (sisältyy kurssin hintaan) Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Luennolle osallistutaan ilman koiraa. Max 30 osallistujaa.
JUNIOR HANDLER VALMENNUSRYHMÄ

Luennolla käydään läpi tavoittellisen kilpailemisen ja kilpailussa menestymisen perusteita ja edellytyksiä. Luento on avoin myös valmennuksen ulkopuolisille junior handlereille, tai aiheesta kiinnostuneille. Hinta 20 eur (sisältyy valmennuksen hintaan)

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Luennolle max 40 osallistujaa. Luennolle osallistutaan ilman koiraa.

TAVOITTEENA TOKO-KISAT
Tavoitteena TOKO-kisat kurssille kuuluva luento.
KOHTI KÄYTTÄYTYMISKOETTA (BH)
Kohti Käyttäytymiskoetta (BH) -Teorian ja kurssin oletuksena, että BH kokeen sisältö on ohjaajalle entuudestaan tuttu ja että koira osaa perustottelevaisuuden.
KÄYTTÄYTYMISKOE (BH) TUTUKSI
Teoriaosuudessa käydään läpi Käyttäytymiskokeen (BH) tarkoitus, säännöt, liikkeet ja kaavio käytännössä) Kesto n 45 min.
NÄYTTELYINFO

Tilaisuudessa kerrotaan perusasiat koiranäyttelyistä, ohjataan oikeiden varusteiden hankinnassa ja kerrotaan ShowHau centerin näyttelytoimintaan liittyvistä kursseista ja niiden sisällöstä. Sopii kaikille näyttelyistä kiinnostuneille. Ei edellytä aiempaa kokemusta tai taustatietoja.

Tilaisuuten ei tarvitse ottaa koiraa mukaan. Vaihtuvat vetäjät. Kaikilla useiden vuosien kokemus näyttelyistä, niihin valmistautumisesta ja eri rotuisten koirien esittämisestä. Ei pääsymaksua! Tervetuloa!

OIVALTAMISEN KAUTTA OPPIMINEN
Luento kertoo koiran oppimisesta ja palkkaamisesta sekä naksutinkoulutuksen perusteista
PENTULUENNOT

Luento torstaisin, kello 18-19. Hinta 5 eur muille kuin pentutreffiläisille

Haastaville

Tarjoamme yksityiskoulutusta arjen ongelmien kanssa painiville. Ota yhteyttä info@showhaucenter.fi ja keskustellaan miten voisimme auttaa.

NÄYTTELY- JA HANDLER KOULUTUKSET

 

NÄYTTELYKOULUTUS

Kehäketuksi näyttelykurssimme sopivat niin aloittelijoille kuin kehäkonkareille. Kurssi on kertaluontainen ja jokaisella tunnilla otetaan huomioon osallistuvien koirakoiden taso. Käymme yleisesti läpi mitä kehässä tapahtuu, pöytäkäytös ja hampaiden näyttäminen. Liikkuminen kehässä sekä ryhmässä että yksittäin, erilaiset vaaditut kuviot ja miten koira saadaan liikkumaan rodunomaisesti ravaten.

Käymme läpi rodunomaisen seisottamisen ja kuinka koira saadaan näyttämään mahdollisimman hyvältä vapaasti seisottaen. Kurssilla jokainen saa yksilöllistä opetusta ja paljon suullisia ohjeita jatkoon.

Ilmoittaudu nyt

PÖYTÄTREENIT

Positiivisia Pöytäkokemuksia

 

JUNIOR HANDLER

Kurssi sopii kaikille junior handler -kilpailuista ja koiran esittämisestä kiinnostuneille nuorille. Kurssille voi osallistua myös ilman koiraa, jolloin järjestämme lainakoiran kurssien ajaksi.

Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli tarvitset lainakoiran.

Kurssin alaikäraja 9- vuotta.

 

Hinta omalla koiralla 135e, lainakoiralla 150e

luento + 8 kurssikertaa

 

JH valmennusryhmä on junior handler -kilpailuista ja koiran esittämisestä perustiedot omaaville nuorille, joilla tavoitteena on aktiivinen kilpaileminen ja junior handler -kilpailussa menestyminen.

 

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Luennolle max 40 osallistujaa. Luennolle osallistutaan ilman koiraa.

luento + 8 kurssikertaa

NÄYTTELY / HANDLER VALMENNUS

Teemme yhteistyötä useiden kokeneiden handlerien kanssa

Yksityisvalmennus esittäjälle ja koiralle. Kokenut handler valmentaa esittäjää korostamaan koiran vahvuuksia ja koirakkoa esiintymään tyylikkäästi.

Esiintymisvalmennus, vain koiralle. Jos et itse halua kehään, tai et koe näyttelykoulutusta vahvuudeksesi, voit tuoda koirasi kokeneen handlerin valmennukseen! Kokenut esittäjä opettaa koirallesi sen vahvuuksia korostavaa esiintymistä.

Autamme sinua tarvittaessa myös löytämään koirallesi taitavan esittäjän näyttelyihin.

Lisätietoa valmennuksista: info@showhaucenter.fi

 

PIKKUPENTUJEN NÄYTTELYTREENIT

Rokotetut, alle 7 kk pennut tervetulleita oppimaan kaunista kehäkäytöstä ! Kurssilla opetellaan kehäkäytöksen perusasioita positiivisessa hengessä.

 

Harrastuslajit

 

AGILITY

Agility eli koirien esteratakilpailu on laji, jota voi harrastaa kuka tahansa. Se on avoin kaiken rotuisille koirille, myös sekarotuisille. Agilityssä menestyminen edellyttää koiralta yhteiskuntakelpoisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, toimintakykyä ja ennen kaikkea hyvää yhteistyötä ohjaajan kanssa.

 

AGILITYN ALKEET

Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan ohjaamisen perusteita, hyppyjä ja putkia. Koira oppii suorittamaan hyppyesteet ja putket ja ohjaaja oppii perusteet koiran ohjaamisesta radalla.

AGILITY OMAKSI ILOKSI
AGILITYYN VALMISTAVA KURSSI yli 12 kk

Kiinnostaako agilityn harrastaminen? Etsitkö kivaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa? Tällä agilityyn valmistavalla kurssilla käydään läpi agilityyn tarvittavia perustaitoja ja lajin alkeita, joiden avulla saat vankan ja turvallisen alun tähän hauskaan ja vauhdikkaaseen koiraharrastuslajiin. Kurssilla harjoittelemme mm.erilaisia agilityohjausten alkeita sekä turvallista tapaa suorittaa esteitä.

Ensimmäinen kerta on luento koiran motivoinnista ja palkkauksesta sekä agilitystä lajina. Luennolle voi osallistua myös kurssin ulkopuoliset osallistujat.

AGILITYN AKTIIVIVALMENNUS

Aikaisen aamun tehokkaat yksityistreenit isolla koko hallin kokoisella kentällä.

Tule treenaamaan ohjaustekniikkaa, vauhtia ja irtoamista valmiilla pohjalla tai ratkomaan omia haasteita. Viikottain vaihtuvat teemat, kepit valinnaisena osana rataa. Rata valmiiksi rakennettuna, ratapiirros saatavilla etukäteen. Varaa sopiva aika, tule koiran kanssa lämmiteltynä hallille, tutustu rataan ja treenaa. Jokaisella vuorolla noin 5 min rataantutustumista ja noin 15 min treeniaikaa kouluttajan kanssa. Ei pohjataitovaatimuksia. Hallissa ei kontaktiesteitä.

Vko 11: Liikkuvat valssit vs. kääntävät valssit

Vko 12: Takaakierrot haltuun

Vko 13: Lähtösuora ja loppusuora

Vko 14: Serpentiini

Vko 15: Persjättö

Vko 16: Niistoja

Vko 17: Saksalaisia

Vko 18: Takaaleikaten

Maanantaisin 12.3 alkaen klo 7-9

Ilmoittaudu nyt

 

DOBO
Dobo onkin suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ja samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.
DOBON ALKEET
DOBO KAIKENTASOISILLE

Dobo-kursseille ovat tervetulleita kaikentasoiset Doboilijat! Liikkeitä tehdään osallistujien taitotason mukaan ja monet liikkeet ovat helposti muokattavissa helposta haastavammaksi. Aloittelijoiden kanssa käydään läpi liikkeiden turvallista suorittamista ja Dobo-välineiden kanssa harjoittelua alusta alkaen. Kokeneemmille konkareille löytyy haastetta monipuolisista harjoitteista. Kurssien sisältö vaihtelee jatkuvasti eli innokkaimmat Doboilijat voivat käydä kurssin vaikka useampaan kertaan.

Harjoitteita tehdään Dobo-palloja sekä tasapainotyynyjä apuna käyttäen.

Yhdessä tehtävien harjoitteiden lisäksi koirille ja omistajille on omat liikkeensä ja hyödyt ovat molemmille samat: syvät lihakset, tasapaino, keskittymiskyky ja kehonhallinta paranevat. Yhdessä tekemisen myötä myös koiran ja omistajan suhde vahvistuu. Kurssi sopii kaikille perusterveille koirille omistajineen. Koiran alaikäraja 9kk.

LÖYDÄ LAJISI

Tutustumme agilityyn, Rally-Tokoon, arkitottelevaisuuteen, tokoon ja Nose Workiin.

Ensimmäisellä tunnilla luento ja sitten 1 kurssikerta / laji.

Agilityssä harjoittelemme putkea, hyppyjä sekä perusohjaustekniikoita.

Rally-Tokossa tutustumme alokasluokan kyltteihin ja niiden oikeaan suoritukseen. Arkitottelevaisuus sopii hyvin ensimmäiseksi kurssiksi ja harjoittelemme koiran palkkausta ja kontaktia, istu, maahan, seiso-liikkeitä sekä herkusta luopumista.

Tokossa tutustumme joihinkin alokasluokan liikkeisiin, seuraamiseen ja palkkaukseen ja kontaktiin.

Nose Workissa aloitamme koiran ehdollistamisen eukalyptus-hajuun.

Kouluttaja Sanna Laatikainen

RALLYTOKO

Rally-toko on 2000-luvun alkupuolella Yhdysvalloissa kehitetty laji, joka yhdistää elementtejä tokosta, agilitystä ja koiratanssista. Siinä tärkeintä on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö, ei niinkään seuraamisen pilkuntarkka paikka tai asennon millintarkka suoruus. Koiraa saa ohjata sekä suullisin käskyin että käsimerkein ja kannustaa koko suorituksen ajan. Rally-toko kehitettiin siis aivan tavallisia koiranomistajia ajatellen ja sen päätavoitteena onkin saada aikaan koiria, jotka on koulutettu käyttäytymään hyvin kotona, yleisillä paikoilla sekä muiden koirien läheisyydessä.

 

RALLY-TOKON ALKEET

Rally-tokon alkeiskurssilla harjoitellaan rally-tokossa tärkeitä perustaitoja alusta alkaen: kontaktia, sivulletuloa, seuraamista, istumiseen ja maahan menoon liittyviä asioita, paikalla pysymistä… Lisäksi käymme läpi rally-tokon sääntöjä ja ALO-luokan kyltit sekä niiden suorittamista.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat parantaa yhteistyötään koiran kanssa ja harjoitella perustottelevaisuutta ja parantaa kontaktia, sekä tietysti hyväksi alkeiskurssiksi kaikille lajiin tutustuville tai kilpailemaan tähtääville.

RALLITOKON ALO:n JATKOKURSSI

Tällä jatkokurssilla tehdään ALO-luokan ratatreeniä, kerrataan ALOn kylttejä ja tutustutaan AVOn kylttitehtäviin. Kurssille ovat tervetulleita koirakot joille ALO luokan kyltit ovat pääosin tuttuja.

RALLYTOKON RATATREENIT

Treenaajalle helppo ja mukava treeni! Tule sisään ja tutustu valmiiksi rakennettuun rataan.

Kertamaksulla 20 minuuttia yksityistreeniaikaa. Ryhmätreenejä täydentävä treeni, jossa mahdollisuus paneutua juuri niihin omiin haasteisiin.

Treeni tarjoaa helppoutta, häiriöttömyyttä, yksilöllisyyttä ja tehokkuutta. Vartissa hyvä ja tehokas treeni – etukäteen hyvin suunnittelemalla ja valmistautumalla.

Aamupäivän rallytokon ALO- luokan ratatreenit isolla kentällä. Rata valmiiksi rakennettuna, ratapiirros saatavilla etukäteen. Hallissa ei muita treenaajia samaan aikaan.

Varaa itsellesi sopiva aika ja tule treenaamaan valmista rataa tai keskittymään yksittäisten kylttien suorituksiin. Jokaisella vuorolla noin 5 min rataantutustumista ja noin 15 min treeniaikaa kouluttajan kanssa. Ei pohjataitovaatimuksia.

Kouluttaja Hanna el-Khouri

Hinta 20 eur / 20 min

5 kertaa yhteensä 85 eur

Maanantaisin alkaen 12.3 kello 9.40-11.40 Rallyn ratatreeni.

Ilmoittaudu nyt

KÄYTTÄYTYMISKOE (BH)

Kaikki koirat tarvitsevat peruskoulutuksen ja niiden tulee suhtautua ympäristöön ja liikenteeseen välinpitämättömästi. Jokainen koiranomistaja voi mitata koiransa yhteiskuntakelpoisuuden osallistumalla käyttäytymiskokeeseen. Kokeeseen saavat osallistua kaikki tunnistusmerkityt koirat, jotka on rekisteröity johonkin Suomen Kennelliiton hyväksymään koirarekisteriin tai Suomen Kennelliiton ylläpitämään omistajarekisteriin (monirotuiset tai muuten rekisteröimättömät koirat). Käyttäytymiskokeen tarkoituksena on selvittää koiran yhteiskuntakelpoisuus, ja vain koulutustunnuksen (BH) saavuttaneet koirat saavat myöhemmin osallistua palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin.

KOHTI KÄYTTÄYTYMISKOETTA (BH)

Kurssi alkaa teoriakerralla. Teorian ja kurssin oletuksena, että BH kokeen sisältö on ohjaajalle entuudestaan tuttu ja että koira osaa perustottelevaisuuden.

Kesto n 45 min. Pelkkä teoriaosuus 20 eur

Kohti BH- kurssia -koulutus pitää sisällään käytännön harjoituksia ja on suunnattu kokeen perustiedot omaaville ohjaajille, joiden koira osaa perustottelavaisuuden pääpiirteittäin. Tottelevaisuustreenaamisen lisäksi kurssilla harjoitellaan kaupunkiosuutta ja yhtenä tärkeänä lisäteemana on palkattomuus ja häiriöt. Kurssi päättyy kokeenomaiseen treeniin.

KÄYTTÄYTYMISKOE (BH) TUTUKSI (aloitteleville)

Kurssi alkaa teoriakerralla. Teoriaosuudessa käydään läpi BH -kokeen tarkoitus, säännöt, liikkeet ja kaavio käytännössä) Kesto n 45 min.

Tule tutustumaan BH- kokeen sisältöön ja liikkeisiin! Kaikissa treeneissä koko ryhmä osallistuu myös muiden suorituksiin, häiriöhenkilöinä kaupunkiosassa ja henkilöryhmässä kenttätottelevaisuudessa. Harjoitteet kentällä pareittain, toinen paikkamakuussa, toinen suorittamassa liikkeitä.

Kurssin hinta 135 eur, sisältää teoriaosuuden.

Kurssille mahtuu maksimi 6 koirakkoa

Kouluttaja Hanna El-Khouri

TOKO

Tottelevaisuuskokeen eli tokon tavoitteena on opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa.

Tottelevaisuutta voi harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita, sillä perustottelevainen koira on mukava kotikoira ja lemmikki.

Perustottelevaisuuskoulutus luo myös pohjan muiden lajien harrastamiselle.

 

TAVOITTEENA TOKO-KISAT

Tavoitteena tokokisat?

Kurssi on suunnattu tokokokeessa kilpailemista suunnitteleville. Tutustutaan tokon alokasluokan liikkeisiin ja ja koesääntöihin. Kurssilla ei pohjataitovaatimuksia.

Kurssi aloitetaan luennolla, jolla käydään läpi alokasluokan liikkeet, olennaisia osia tokosäännöistä ja harjoittelun muokkaamisesta kisasuorituksen rakentamiseksi. Varataan aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille aihepiiriin liittyen.

TOKON ALO/AVO-KISAAJIEN VIIKKOVALMENNUS

Kurssi on suunnattu TOKOn ALO-/AVO-luokissa kilpailemista suunnitteleville. Opetellaan alempien luokkien TOKOliikkeitä, keskitytään suoritusvarmuuteen ja koesuorituksen erityispiirteisiin. Kurssisisältöä voidaan mukauttaa yksilöllisesti koirakoiden tarpeiden mukaan. Kurssi aloitetaan luennolla, jolla kerrataan alempien luokkien liikkeet, olennaisia osia TOKOsäännöistä ja harjoittelun muokkaamisesta kisasuorituksen rakentamiseksi. Varataan aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille aihepiiriin liittyen.

Kouluttaja Hanna El-Khouri

Ilmoittaudu nyt

NOSE WORK

Nose Work sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Koira voi olla pieni tai suuri, rohkea tai arka, kolmijalkainen, kuuro tai sokea. Laji ei vaadi koiralta tai ohjaajalta erikoistaitoja, perushallinta on riittävä. Lajia ei myöskään tarvitse harrastaa ryhmässä, jolloin laji sopii myös ihmis- tai koira-aroille yksilöille.

Nose Workin perusajatuksiin kuuluu, että lajin tulee olla mukavaa tekemistä ja hauskaa sekä ihmisille että koirille. Lajin henkeen kuuluu, ettei tiukkoja palkitsemiseen tai hallintaan liittyviä sääntöjä ole. Koulutusmenetelminä suositaan palkitsemiseen pohjautuvia menetelmiä.

Nose Work on laji, jota on helppo harrastaa omassa kodissa ja aktivointimenetelmänä se on verraton. Haasteita kaipaava koirakko voi harjoitella kursseilla tavoitteenaan kokeet / kilpailut.

 

NOSEWORK ALOITTELEVILLE

1 luento + 5 harjoituskertaa

Aloitamme koiran ehdollistamisella ensimmäisen luokan hajuun eli eukalyptukseen. Etenemme laatikkoetsintään sekä sisätilaetsintään koiran oppimisen mukaan.

Kurssi sopii kaiken rotuisille, ikäisille ja kokoisille koirille, myös monirotuisille.

Nose Work on erinomainen keino aktivoida koiraa, vaikka kilpailuihin ei tähtäisikään.

Kouluttaja Sanna Laatikainen

Ilmoittaudu nyt