029 370 0070 info@showhaucenter.fi

ShowHau Center

elämyskeskus lemmikeille

 

Kenttien vuokraus

Eri lajeihin soveltuvia kenttiä
Ma – Pe 10 – 21

Kenttä 3 sis. agilityesteet

 

Aukioloajat

Liikkeemme on auki
Ma – Pe 12.00 – 21.00
La – Su sopimuksen mukaan

Liikkeemme on suljettu
22. – 26.12.2018
30.12.2018 – 1.1.2019

Erilaisia koulutuksia

Paljon erilaisia kursseja tarjolla
Varaa paikkasi nopeasti
Tervetuloa mukaan!

ShowHau Center

ShowHau Center on elämyskeskus lemmikeille ja lemmikkien omistajille. Täyden palvelun monitoimikeskuksessa voi harrastaa tai kouluttautua vaikkapa alan huippuosaajaksi. Kurssitarjonnasta löytyykursseja mm. aloittelijoille, pennuille, näyttelykoirille, aktiivisille liikkujille ja haasteita haluaville kilpakoirille. ShowHau Centerissä järjestetään näyttelyitä ja erilaisia elämyksellisiä tapahtumia. Lisäksi sieltä löytyy laadukkaitten lemmikkieläintuotteiden Outlet-myymälä.

Keskuksessa palvelee eläinystävällinen kahvilaravintola Kuono Cafe. ShowHau Centerin terveys- ja hyvinvointipalveluihin sisältyvät esimerkiksi pesu- ja trimmauspalvelut, hammashoito sekä koirien päivähoito. Tiloja voi vuokrata yhdistysten koulutuksiin, kokeisiin ja näyttelyihin sekä yksityistilaisuuksiin, esimerkiksi yritysten tapahtumiin jakokouksiin.

Elämyskeskus lemmikeille ja lemmikkien omistajille

 

Elämyskeskus lemmikeille ja lemmikkien omistajille

 

ShowHau Center on Vantaan Tammistossa sijaitseva koirien hyvinvointiin sekä koirien että koiraihmisten harrastuksiin keskittyvä monitoimikeskus, joka tarjoaa koiranomistajalle kattavan kokonaisuuden koiriin liittyvän harrastamisen, sosiaalisen kanssakäymisen, koirien hyvinvoinnin, terveellisen ruokinnan ja koirahotellipalveluiden saralla.

ShowHau Centerin käynnistämiseen ja kehittämiseen on ollut vaikuttamassa koiraliiketoiminnan asiantuntijoita, harrastajia, kasvattajia ja tavallisia kuluttajia. ShowHau Center on palvelukokonaisuus, jossa on mukana myös ripaus viihdettä. Asiakkailla on pilke silmäkulmassa; mukana ollaan rakkaudesta lajiin ja rakkaan lemmikin kanssa pidetään aidosti hauskaa. Saman katon alta löytyy monta liiketoiminnan tukipilaria.

650 neliön kumirouhepäällysteinen tekonurmi takaa harrastamiselle laadukkaan alustan. ShowHau Center on ympärivuotinen harrastamisen keidas.

KURSSI- JA KOULUTUSTOIMINTA

 

KURSSI- JA KOULUTUSTOIMINTA

 

Valikoimissamme on koiraharrastusten laaja kirjo peruskursseista ammattimaisiin kursseihin. Kurssit mahdollistavat tutustumisen eri koiraharrastuksiin ilman pitempiaikaista sitoutumista. Kurssi- ja koulutustoiminta toteutetaan pääsääntöisesti Centerin tekonurmikentällä. Kuudensadan neliön kumirouhepäällysteinen tekonurmi takaa harrastamiselle laadukkaan alustan. 650neliön Kuudensadan neliön kumirouhepäällysteinen tekonurmi takaa harrastamiselle laadukkaan alustan. ShowHau Center on ympärivuotinen harrastamisen keidas.

Terveys- ja hyvinvointipalvelut

 

Terveys- ja hyvinvointipalvelut

 

Terveys- ja hyvinvointipalvelut tuottavat koirien käytös-, ravinto- ja fysioterapiapalveluita. Lisäksi tarjotaan koirien hemmottelupalveluita, kuten trimmausta ja pesupalvelua. ShowHau Centerissä asiakkaiden etuna on, että koirien terveys- ja hyvinvointipalveluita pystytään tuottamaan välittömästi koirien muiden palvelujen yhteydessä.

Koirien päivähoito-, parkki- ja hotellipalvelut

 

Koirien päivähoito-, parkki- ja hotellipalvelut

 

Omistajien ollessa töissä tai matkoilla hoitopalvelut mahdollistavat koirien viihtymisen ShowHau Centerissä peruspalveluiden, kuten lenkittämisen ja päivittäisen aktiivisen toiminnan parissa. Lisäksi koirille on mahdollista tilata erikseen hemmottelupalveluja hoidon ajalle. Erityisesti eroahdisteiset koirat ovat saaneet apua ShowHau Centerin hoitopalveluista. Vantaan Centerin sijainti lähellä lentokenttää on synnyttänyt uusia palveluja, joiden ytimenä on koirien hoito osana lentomatkustamista.

Outlet-myymälä ja verkkokauppa

 

Outlet-myymälä ja verkkokauppa

 

Haluamme eriytyä muista myymälöistä ja olemme selkeästi outlet-myymälä. Päämiehemme ovat löytäneet ideamme tarjota terveellistä ja eettisesti valmistettua puhdasta ruokaa koirille. Tärkeimmät kotimaiset tuottajat ovat pääroolissa erityisesti pakaste-, herkku- ja kuivaruokiemme valikoimissa.

Seuraa meitä somessa

Tapahtumia ja tarjouksia, kaikki juuri tässä hetkessä. Sitä on ShowHau Some. Seuraa meitä, niin pysyt ajan tasalla!